Aangenaam! Bouwburo Dijkhof

Uw partner in het realiseren van uw bouwdromen!
Bouwburo Dijkhof is een Ontwerp en Adviesburo gespecialiseerd in woningbouw, gevestigd in Twello.

Sander Dijkhof

Mijn passie voor het bouwproces is terug te zien in mijn brede aanbod van diensten. Zo kunt u bij mij terecht voor bouwkundig tekenwerk, bouwkundig advies, het aanvragen van omgevingsvergunningen, project coördinatie en bouwtoezicht.

Vóór de oprichting van mijn eigen buro heb ik 17 jaar ervaring opgedaan als bouwkundig tekenaar en bouwopzichter bij een architectenbureau en verschillende aannemers in de regio. Nu zet ik binnen Bouwburo Dijkhof mijn expertise in voor het realiseren van nieuwbouw- of verbouwplannen van particulieren en bedrijven.

Als ervaren bouwkundig tekenaar en projectcoördinator begeleid ik uw bouwproject, van het ontwerp tot aan de oplevering.

Wat ik belangrijk vind? Korte lijnen, snel schakelen en persoonlijk contact met klanten. Maximale inzet voor een fraai eindresultaat. Het bouwen aan uw droom doen we samen!

Marloes Bleijerveld-Dijkhof

Ontwerper van uw droomhuis! Uw wensen worden vertaald in schetsontwerpen en 3D plannen. Tijdens dit proces ben ik uw aanspreekpunt en geven wij samen uw project vorm!

Mijn technische achtergrond en passie voor architectuur vormen de basis voor ieder ontwerp. Creatieve ideeën die wel haalbaar zijn, daar sta ik voor.

Naast mijn werkzaamheden als ontwerper voor Bouwburo Dijkhof is Ontwerpstudio Marloes een verlengstuk om uw project met de juiste sfeer op te leveren! Een doordacht interieurontwerp tilt elk project naar een hoger niveau.

WILT U MEER INFORMATIE, OF VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK INPLANNEN? NEEM DAN CONTACT OP VIA HET CONTACTFORMULIER.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bouwburo Dijkhof
Veilingstraat 30
7391 GM Twello

Buro 0571 – 841340
M 06 – 51 58 31 09
E info@bouwburodijkhof.nl
K.v.K. 74196669

© 2022 BOUWBURO DIJKHOF | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Ontwerp : Met Timm | Realisatie Sieronline