Aangenaam! Sander Dijkhof

Uw partner in het realiseren van uw bouwdromen. Als ervaren bouwkundig tekenaar en projectcoördinator begeleid ik uw bouwproject, van het ontwerp tot aan de oplevering. Ik neem u de zorgen uit handen en schep duidelijkheid in de hectiek en ingewikkelde procedures rondom een bouwproject.

Mijn passie voor het bouwproces is terug te zien in mijn brede aanbod van diensten. Zo kunt u bij mij terecht voor bouwkundig tekenwerk, bouwkundig advies, het aanvragen van omgevingsvergunningen, project coördinatie en bouwtoezicht.

Vóór de oprichting van mijn eigen buro heb ik 17 jaar ervaring opgedaan als bouwkundig tekenaar en bouwopzichter bij een architectenbureau en verschillende aannemers in de regio. Nu zet ik binnen Bouwburo Dijkhof mijn expertise in voor het realiseren van nieuwbouw- of verbouwplannen van particulieren en bedrijven.

Wat ik belangrijk vind? Korte lijnen, snel schakelen en persoonlijk contact met klanten. Maximale inzet voor een fraai eindresultaat. Het bouwen aan uw droom doen we samen!

WILT U MEER INFORMATIE, OF VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK INPLANNEN? NEEM DAN CONTACT OP VIA HET CONTACTFORMULIER.

Bouwburo Dijkhof
Veilingstraat 30
7391 GM Twello

Buro 0571 – 841340
M 06 – 51 58 31 09
E info@bouwburodijkhof.nl
K.v.K. 74196669

© 2020 BOUWBURO DIJKHOF | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Ontwerp : Met Timm | Realisatie Sieronline